LEKKERDING LIKEUREN

Een geweldige look en een heerlijke mix, kortom een echt LEKKERDING.  Of het nou gaat om LEKKERDING, PITTIG LEKKERDING of STOER LEKKERDING alle drie zijn heerlijk om mee te borrelen en op diverse manieren te drinken. Puur, als shotje, met een klontje ijs of in de mix met cola, Ginger Ale, groene ijsthee, tonic, etc.  Een scheutje in de chocolademelk, koffie of thee is ook een echte aanrader. Wilt u even proeven? Al onze slijters hebben proefflessen beschikbaar voor u!

Een unieke mix van honing, vanille en sinaasappel, kortom een echt LEKKERDING.  Met een alcoholpercentage van 14,9% is deze likorette geschikt voor ieder moment. Heerlijk om gezellig mee (door) te borrelen en op diverse manieren te drinken.

Deze likeur met 25% alcohol heeft dezelfde honing, vanille en sinaasappelmix maar is echt de sterkere versie van LEKKERDING. Een soepele, niet stroperige likeur met een volle smaak. Beide versies laten zich erg goed verwerken in gerechten zoals ijs, mousse, cake en in marinades.

Een gedurfde rum based drink met de kracht van een bitter (30% alc.). Laat u verrassen door deze bijzondere en originele combinatie. Heerlijk om puur te drinken, maar natuurlijk ook te mixen met cola, sinas of 7-up of een scheutje in de koffie / thee / chocolademelk.

Verkooppunten